SMREKOVIT SMREKINA MAST I DRUGI SMREKOVIT PROIZVODI SA SMREKINOM SMOLOM

Svi Smrekovit proizvodi su plod tradicije naših predaka, vlastitog znanja te dugogodišnjih iskustva sa smrekinom smolom. Zajednička značajka svih proizvoda je sadržaj prave smrekine smole iz slovenskih šuma. Smrekovit proizvodi su potpuno prirodni i ne sadrže nikakve umjetne tvari. Jer svi Smrekovit proizvodi sadrže pravu smrekinu smolu, su efekti svih proizvoda jednaki, razlikuju se po svojim svojstvima i načinu upotrebe.  Smola naime kožu njeguje na površini i dublje, jača njezin obrambeni mehanizam te potiče njezino djelovanje i cirkulaciju.

CERTIFIKAT BIO SLOVENIJA (NARAVNA KOZMETIKA Z BIO SESTAVINAMI)

Certifikat BIO Slovenija potrjuje, da Smrekovit izdelki ne vsebujejo parabenov, sintetičnih dišav, naftnih in klorovih derivatov, silikonov,

Naravna kozmetika z BIO sestavinami

formaldehida, ,etoksiliranih sestavin, gensko spremenjenih organizmov, emulgatorjev PEG in PPG…..

Potrjuje tudi, da izdelki niso preizkušani na živalih. 

Certificirani izdelki vsebujejo izključno neškodljive in naravne snovi ter so okolju prijaznejši kot drugi necertificirani izdelki.

Certifikat z rednimi kontrolami potrjuje Inštitut za certificiranje v kmetijstvu in gozdarstvu Maribor.

Certifikat BIO Slovenija imajo naslednji Smrekovit izdelki:

CERTIFIKAT VEGAN SLOVENIJA

Certifikat VEGAN Slovenija potrjuje, da Smrekovit izdelki ne vsebujejo snovi živalskega izvora, snovi, preizkušanih na živalih ali

Naravna kozmetika z BIO sestavinami

snovi, ki so bile pridobljene s pomočjo živali. Kljub temu, da v našem podjetju nismo vegani, pa se strinjamo z nekaterimi idejami veganske skupnosti. Predvsem je to zavzemanje za humano ravnanje z živalmi in izogibanje njihovemu izkoriščanju kjer je to mogoče ter odgovorno ravnanje z naravo in njenimi darovi, med katere sodi tudi smrekova smola.

Certifikat VEGAN Slovenjija imajo naslednji naši izdelki:

GRATIS-LIEFERUNG AB 50 €

Hvala za prijavo. Dobrodošli!