GRATIS-LIEFERUNG AB 50 €

Matic Konc

Izobrazba in osebno življenje

Matic Konc se je rodil leta 1983 v Kranju. Po izobrazbi je inženir laboratorijske biomedicine in profesor športne vzgoje. Po končani Srednji zdravstveni šoli je študij nadaljeval na Fakulteti za šport, kjer je leta 2011 diplomiral na smeri športno treniranje. Po končani Fakulteti za šport se je vpisal na Fakulteto za farmacijo, kjer je diplomiral leta 2018 na smeri Laboratorijska biomedicina.

Živi v Ljubljani, je poročen in je oče štirih otrok.

Stik s smrekovo smolo, smrekovo mazilo in drugi Smrekovit izdelki

Že od svojega sedmega leta, ko je njegov oče Ivo Konc leta 1990 razvil prvo smrekovo mazilo, danes Smrekovit Klasik, se je nenehno srečeval z učinkovitostjo smrekove smole tako preko lastnih izkušenj, saj so smrekovo mazilo seveda pri vseh zapletih uporabljali v lastni družini, kot tudi preko izkušenj številnih uporabnikov s katerimi se je po telefonu vsak dan pogovarjal njegov oče.Neverjetna učinkovitost smrekove smole ga je pritegnila tudi v odrasli dobi, zato je leta 2010 prevzel podjetje Smrekovit od svojega očeta Ivota Konca. V podjetju je skupaj z zunanjimi sodelavci vse v eni osebi: direktor, lastnik, nabiralec smole in delavec v proizvodnji. Dolgoletne izkušnje in kemijsko znanje sta ga vodila do razvoja novih izdelkov iz

smrekove smole, kot so smrekove kreme in smrekova prehranska dopolnila. Učinke smrekove smole še vedno intenzivno preučuje in piše interne študije o svojih ugotovitvah.

Je avtor vseh besedil na spletni strani www.smrekovit.si ter tudi njen oblikovalec.

 

Njegov osebni pogled na svoje delo je bil leta 2019 objavljen na spletnem portalu Aleteia:

https://si.aleteia.org/2018/11/19/sozvocje-uspesnega-posla-in-druzine-znati-moras-reci-ne/

''Es ist eine wundersame Salbe'', sagen Sie. Aber ich sage, dass wir alle ein großes Wunder sind. ''Sie haben mir geholfen'' sagen Sie. Ich habe niemanden geholfen. Jeder heilte sich. Ich habe nichts Anderes getan als das, was bereits da war, aufheben, reinigen und in die Töpfe füllen.

IVO KONC

(der Erfinder der Fichtenharzsalbe und der Firmengründer in einem Interview im Jahr 1996)

  • Facebook
  • YouTube
  • Google zemljevidi

Autor der Website und Texte: Matic Konc

Urheberrechte © 2019, Smrekovit, Matic Konc s.p.

veröffentlicht:  26.04.2019

PREBERITE NA BLOGU...